PIZZERIA AMORE

PIZZERIA AMORE Pizzeria Amore

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 94 beoordelingen
7 jul 2021 om 10:39 Het eten was koud
7 jul 2021 om 3:36 Pizza was lekker, rest was vettig en zat weinig smaak in
5 jul 2021 om 13:08 Spaghetti was zuur Pasta pesto eetbaar Lasagne smaakt verbrand
4 jul 2021 om 13:13 Bezorgtijd was in orde en het eten was ook nog warm. Pizza zag er wel ni smakelijk uit en de korsten waren verbrand, ik beste ook taco en een choco mouse maar kreeg een burrito
2 jul 2021 om 2:57 Het eten was zeer lekker ze kwamen niet te laat. Echt een goede
27 jun 2021 om 18:40 Portie kapsalon was nogal klein deze keer Anders nooit klachten, altijd heel lekker, altijd snel geleverd
27 jun 2021 om 15:09 vriendelijk, vlugge levering en nog goed warm! rijkelijk belegd! aanrader
23 jun 2021 om 21:08 Délicieux et ravie du service client
10 jun 2021 om 14:36 Op tijd geleverd, eten was niet het van het. Lookbroodjes waren lekker, pizza waren wat flets van smaak maar vettig.
24 mei 2021 om 18:43 Vriendelijke mensen, goede communicatie! De pizza was verrukkelijk en voor herhaling vatbaar! Keep it up
23 mei 2021 om 10:49 De pizza, ik weet niet wat het was maar geen pizza. De Burger was zeer goed maar de pizza kan je ver van een pizza noemen, het was zelf niet te eten.
13 mei 2021 om 20:07 Levering was inorde. De pitta durum die we hadden besteld was aan de achterkant helemaal zwart. Kippenbouten waren pekzwart, het eten trok helemaal op niks. Ik had dan gebeld en dan de uitvlucht gekregen dat het druk was, dit is geen uitvlucht.